Jäsenlajit ja -maksut

Promain ry tarjoaa kolmea erilaista jäsenyyttä: henkilöjäsenyys, yritysjäsenyys ja yhteistyöjäsenyys
Promaint ry:ssä on noin 1400 henkilöjäsentä ja yhteensä noin 180 yritys- ja yhteistyöjäsentä.

Liity jäseneksi >>

HENKILÖJÄSENYYS

Henkilöjäseniä löytyy opiskelijoista yliopistojen professoreihin sekä koneasentajista kunnossapito- ja tuotantopäälliköihin/tehtaan johtajiin. Kaikilla jäsenillä on yhteinen tavoite: verkostoitua alan parhaiden osaajien kanssa, seurata alan viimeisimpiä trendejä ja kehitystä sekä ylläpitää omaa elinikäistä oppimistaan.

Ilmainen opiskelijajäsenyys
Opiskelijajäsenenä voi olla maksimissaan viisi vuotta. Opiskelijajäsenet pääsevät lukemaan jäsenlehdet sähköisessä muodossa.

”Kunnossapito kehittyy vauhdilla, jota kukaan ei pysty hallitsemaan yksin. Verkostoituminen on ainoa tapa pysyä kehityksessä mukana!”

Henkilöjäsenmaksut vuonna 2024

  • Suomi 55 €
  • Eurooppa 75 €
  • Muu maailma 85 €
  • Eläkeläisjäsen 30 €
  • Opiskelijajäsen 0 €

YRITYSJÄSENYYS

Yritysjäsenyys on tarkoitettu kaikille tuotantotehokkuuden ja kilpailukyvyn kehittämisestä kiinnostuneille organisaatioille, kuten teollisuus-, tuotanto- ja energialaitoksille ja kunnossapidon laitteita, tuotteita ja palveluita tarjoaville yrityksille

Jäseneksi voidaan ottaa rekisteröityjä yhtiöitä tai muita oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka toimivat yhdistyksen tarkoitusta edistävillä aloilla.

Yritysjäsentoiminnan tavoite on kehittää ja tukea kunnossapitotoimialaa. Yritysjäsenyys antaa mm. kontakteja, käytännön tietoa ja työkaluja yritysjohdolle, tuotannon ja kunnossapidon johdolle, kehittäjille ja asiantuntijoille sekä tuotannon ja kunnossapidon esimiehille ja henkilöstölle. Toiminnan muotoja ovat yhteistoimintaverkkojen rakentaminen, alan osaamisen ja arvostuksen kohottaminen sekä tapahtumien ja julkaisujen kehittäminen. Toiminta tähtää alan yleiseen kehittämiseen.

Maksuluokat vuonna 2023-2024

Maksu- luokka Liike- vaihto* Vuosi- maksu Yhteys- henkilö Henkilö- jäsenet Kongressi- paikka Johdon aamupäivä Koulutus- edut
1 Alle 1 M€ 275 € 1 Kyllä Kyllä
2 1—5 M€ 550 € 1 1 Kyllä Kyllä
3 5—20 M€ 1100 € 1 2 Kyllä Kyllä Kyllä
4 20—50 M€ 1650 € 1 4 Kyllä Kyllä Kyllä
5 50—100 M€ 2200 € 1 9 Kyllä Kyllä Kyllä
6 Yli 100 M€ 2750 € 1 19 Kyllä Kyllä Kyllä

* Tuotannollisen toimipaikan / palveluyrityksen liikevaihto

Jos samasta konsernista liittyy jäseneksi kaksi yksikköä, annetaan molemmista jäsenmaksuista 10 %:n alennus, ja tämän jälkeen kutakin mukaan liittyvää lisäyksikköä kohti jokaisen yksikön alennusta lisätään 5 %:lla. Esimerkiksi kolmella yksiköllä kunkin alennus on 15 %. Alennus kuitenkin enintään 25 %.

Yritys voi valita vapaasti mukaan liittyvien yksiköiden ja vastaavasti etujensa määrän, sillä jäsenedut koskevat aina mukaan liittynyttä, vuosimaksun maksanutta yksikköä.

Yritysjäsenyyteen sisältyviä henkilöjäseniä voi nimetä vapaasti mistä tahansa saman konsernin yksiköistä. Jäsenyyteen sisältyvän määrän ylittävistä henkilöjäsenistä veloitetaan 55 €/kpl. Alennukset eivät koske lisähenkilöjäsenyyksiä.

Oletko kiinnostunut liittymään yritysjäseneksi? Lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen toimisto(ät)kunnossapito.fi.

Tutustu yritysjäsenlistaukseen >>

 

YHTEISTYÖJÄSENYYS

Yhteistyöjäseninä voivat olla rekisteröidyt yhdistykset, oikeuskelpoiset koulutuslaitokset, säätiöt tai vastaavat oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka toiminnallaan edistävät yhdistyksen tarkoitusta.

Yhteistyöjäsenmaksu vuonna 2023-2024 on 55 €

Oletko kiinnostunut liittymään yhteistyöjäseneksi? Lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen toimisto(ät)kunnossapito.fi.

 

Jäseneksi haku

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet voivat olla henkilöjäseniä, yritysjäseniä tai yhteistyöjäseniä. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet hakemuksen perusteella.

Yhdistyksen henkilöjäseneksi voidaan ottaa toiminnallaan yhdistyksen tarkoitusta edistäviä henkilöitä. Opiskelijajäseneksi voidaan ottaa kunnossapitoa tai sitä tukevaa alaa opiskeleva henkilö. Lisäksi henkilöjäseniä ovat eläkeläis- ja kunniajäsenet.

Yritysjäseneksi voidaan ottaa rekisteröityjä yhtiöitä tai muita oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka toimivat yhdistyksen tarkoitusta edistävillä aloilla.

Yhteistyöjäseninä voivat olla rekisteröidyt yhdistykset, oikeuskelpoiset koulutuslaitokset, säätiöt tai vastaavat oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka toiminnallaan edistävät yhdistyksen tarkoitusta.

Tilaa uutiskirje
maintworld
Kunnossapidon osto-opas
Logo promaint.net

Promaint ry  |  Messuaukio 1, 00520 HELSINKI  |  toimisto(at)kunnossapito.fi