Osaamista kunnossapitoon

Tapahtumakalenterista löydät Promaint ry:n ja sen yhteistyökumppaneiden kunnossapidon koulutukset.

Yleistä

Koulutuksella vastataan teknisen kehityksen tuomiin haasteisiin sekä autetaan kunnossapidon ja myös tuotannon asiantuntijoita löytämään ratkaisuja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Kunnossapidon ja liiketaloudellisen ajattelun kehittämistä sekä oman ammattitaidon ylläpitoa tukevaa koulutusta järjestetään kaikille organisaatiotasoille.

Koulutustilaisuuksissa tuodaan esille alan uusimmat kansainväliset trendit ja viimeisin tekninen tietous sekä niiden soveltamiseen ja käyttöön liittyvä informaatio.

Koulutuksia järjestävät seuraavat tahot:

Promaint Kunnossapitokoulutus

Promaint ry järjestää noin 20 koulutustilaisuutta vuodessa. Kurssien aihealueina ovat mm.: painelaitteet, kunnonvalvonta, nosturitarkastus, värähtelymittaus, ehkäisevä kunnossapito, teollisuusvoitelu, kunnossapidon sopimukset, kunnossapidon kehittäminen, käyttövarmuus, voimalaitosten kunnossapito ja hydrauliikka.

Vuoden 2015 alusta alkaen koulutusten käytännön järjestelyt hoitaa AEL. Yhteyshenkilönä toimii koulutusasiantuntija Matti Niemelä, matti.niemela(ät)ael.fi.

AEL

Ammattienedistämissäätiö AEL sr tukee elinkeinoelämän menestystä koulutuksen ja muiden palveluiden avulla.

Oman ammattitaitoisen henkilöstön tukena on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto. Asiantuntijaverkoston ja asiakkaiden kautta AEL saa viimeisimmän tiedon eri alojen kehityksestä ja kehitystarpeista. Taustavoimia ovat keskeiset työmarkkinaosapuolet, julkishallinto ja elinkeinoelämä.

SKF

SKF tarjoaa koulutusta laakeroinnin, kunnossapidon ja kunnonvalvonnan kaikilla osa-alueilla. Tavoitteena on kouluttaa kurssilaiset laakerialan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan ammattilaisiksi. Kurssiohjelmamme sisältää kaiken tarvittavan laakeriteknologian perusteista: voitelu, asennus, akselien linjaus, kunnossapito, kunnonvalvonta. SKF järjestää myös asiakkaalle räätälöityjä koulutuksia.

Koulutusasioissa ota yhteyttä Petri Suloon, skfkoulutus(ät)skf.com

Logo promaint.net

Promaint ry  |  Messuaukio 1, 00520 HELSINKI  |  toimisto(at)kunnossapito.fi