Osaamista kunnossapitoon

Tapahtumakalenterista löydät Promaint ry:n ja sen yhteistyökumppaneiden kunnossapidon koulutukset.

Yleistä
Koulutuksella vastataan teknisen kehityksen tuomiin haasteisiin sekä autetaan kunnossapidon ja myös tuotannon asiantuntijoita löytämään ratkaisuja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Kunnossapidon ja liiketaloudellisen ajattelun kehittämistä sekä oman ammattitaidon ylläpitoa tukevaa koulutusta järjestetään kaikille organisaatiotasoille.

Koulutustilaisuuksissa tuodaan esille alan uusimmat kansainväliset trendit ja viimeisin tekninen tietous sekä niiden soveltamiseen ja käyttöön liittyvä informaatio.

Koulutuksia järjestävät seuraavat tahot:

Promaint Kunnossapitokoulutus

Promaint ry järjestää noin 20 koulutustilaisuutta vuodessa. Kurssien aihealueina ovat mm.: painelaitteet, kunnonvalvonta, nosturitarkastus, värähtelymittaus, ehkäisevä kunnossapito, teollisuusvoitelu, kunnossapidon sopimukset, kunnossapidon kehittäminen, käyttövarmuus, voimalaitosten kunnossapito ja hydrauliikka.

Vuoden 2015 alusta alkaen koulutusten käytännön järjestelyt hoitaa Taitotalo (ent. AEL). Yhteyshenkilönä toimii koulutusasiantuntija Matti Niemelä, matti.niemela(ät)taitotalo.fi.

Taitotalo

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa vuoden 2020 alussa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa.

Koulutustarjontamme ja asiantuntijaverkostomme on toimialan laajin. Asiakkuudenhoitomallissamme on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön osaamistaan.

SKF
SKF tarjoaa koulutusta laakeroinnin, kunnossapidon ja kunnonvalvonnan kaikilla osa-alueilla. Tavoitteena on kouluttaa kurssilaiset laakerialan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan ammattilaisiksi. Kurssiohjelmamme sisältää kaiken tarvittavan laakeriteknologian perusteista: voitelu, asennus, akselien linjaus, kunnossapito, kunnonvalvonta. SKF järjestää myös asiakkaalle räätälöityjä koulutuksia.

Koulutusasioissa ota yhteyttä Petri Suloon, skfkoulutus(ät)skf.com

Logo promaint.net

Promaint ry  |  Messuaukio 1, 00520 HELSINKI  |  toimisto(at)kunnossapito.fi